𝗠𝗮𝘃𝗿𝗼𝘃𝗼 𝗦𝗼𝘂𝗻𝗱 & 𝗖𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗲 2023

MSC 2023

Resort Mavrovo ви јa претставувa програмата 𝗠𝗮𝘃𝗿𝗼𝘃𝗼 𝗦𝗼𝘂𝗻𝗱 & 𝗖𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗲 🎶

Зимската сезона е во полн ек, а доживувањето го дополнуваме со квалитетни звучни бранови за викендите кои следат. 
Подготвивме програма прилагодена на сите стилови и вкусови. 📅

Save the dates👇
🎤4ти февруари - Владо Јаневски
🎤11ти февруари - Јелена Розга
🎤25ти февруари - Каролина Гочева 
🎤4ти март - Петар Грашо 

📍Le Grand Arena Mavrovo

Ве повикуваме на неповторлива зимска забава 🥳
📞 РЕЗЕРВАЦИИ на 076/350 331