РЕЗЕРВИРАЈ СМЕСТУВАЊЕ

Ски рент и сервисен центар

<

Ски рент и сервисен центар

Центарот за изнајмување и сервисирање во Ресорт Маврово е раководен од СКИ АВАНТУРА, кои имаат голем асортиман на ски и сноуборд опрема, кондури, додатна безбедносна опрема и облека. 

Ски сервисот е опремен со најмодерни машини и материјали за било каква поправка на ски и сноуборд опрема. 

Локациски можете да ги најдете точно под билетарата, спроти влезот на едносед жичарата. 

Ценовникот може да го најдете тука. 

Контакт информации 

Телефон: +389 71 50 60 70 
Е-пошта: skischool@resortmavrovo.com