Ski Shkolla

<

Ski Shkolla SKI AVANTURA

Bëni hapat e parë në skijim me instruktorë profesionistë për skijim dhe bordim tek shkolla e sporteve dimërore në Resort Mavrovo.

SKI AVANTURA nga Mavrova e udhëheqin instruktorë tejet të kualifikuar të skijimit dhe bordimit në poligon mire të siguruar dhe me elementet që i nevojiten fëmijës tuaj. Programa e llojllojshme e orëve të skijimit dhe spektri i gjërë i shtigjeve të skijimit e bëjnë përparimin edhe më të shpejte dhe e vëndon Resort Mavrovo në mapën e ski shtigjeve për familje me fëmijë dhe fillestar të sporteve të dimrit.

SKI AVANTURA nga Mavrova janë shkolla e vetme e autorizuar në Ski qendrën Mavrovë.

Lista e Çmimeve
 
Kontakt info: +389 71 50 60 70 
Mail: skischool@resortmavrovo.com