Hiking

<

Asnjë tjetër aktivitet përpos hiking-ut nuk kombinon aq mirë dashurinë për natyrën dhe kënaqësinë nga stërvitja. Iu ofron personave paqe dhe një trup të shëndoshë, duke i lënë që të ndahen nga realiteti për disa çaste, të ëndërrojnë, të mendojnë lirshëm dhe me një fjalë të ekzistojnë.
Duke e ditur se Mavrova është park kombëtar me peizazh mahnitës,
nga liqeni, gryka, ujëvarat, pyjet me pisha, fushat karstike dhe shumëllojshmëria e madhe e kafshëve të egra e bën atë një destinacion të përsosur gjatë verës.
Hiking si në terrenë për familjarë ashtu edhe në terrenë më të avancuara janë në menynë tonë, zgjedhni më të përshatshmen ose më të pëlqyerën dhe kënaqu në pezazhin mahnitës dhe bukurisë së paprekur natyrore. Na besoni, është e mahnitshme!

Disa nga terrenët për hiking që i pëlqejmë janë:

 - deri tek maja Medenica (2163m)
 - deri tek maja Karbula (2148m)
 - deri tek maja Bistra (2102m)
 - deri tek maja Manastirishte (2060m)
 - deri tek maja Korab (2764m)

Ju sfidojmë që ta përdorni hashtagun #skimavrovo në postimin e fotove tuaja në rrjetet sociale nga aventura që keni pasur në Mavrovë, në të njejtën kohë duke i inspiruar dhe sfiduar të tjerët të jenë më afër natyrës dhe jetës më të shëndetshme.


Na kontaktoni lirshëm në bistra@bistra.com