РЕЗЕРВИРАЈ СМЕСТУВАЊЕ

Book Now     Hotel Bistra | Hotel Sport | Hotel Smrcha

Super Early Bird 2023/2024

✅ Започна продажбата на ⭐Super Early Bird 2023/2024!⭐

Со секоја купена карта следува попуст од 10% кај Friends Of Mavrovo во Скопје и Маврово за времетраење на ски сезоната 2023/2024.

👉Детска сезонска ски карта за возраст од 6-13 години ⭐Super Early Bird - цена 9000 денари, редовна цена – 14.000 денари.

Super Early Bird Detska Karta

👉Младинска сезонска ски карта за возраст од 14-23 години ⭐Super Early Bird - цена 11.000 денари, редовна цена – 17.500 денари.

Mladinska Karta Super Early Bird 23/24

👉Возрасни карта за возраст од 24-70+ години ⭐Super Early Bird - цена 14.500 денари,редовна цена – 21.000 денари

Vozrasni karta Super Early Bird 23/24

 

🎫Купете на skipass.resortmavrovo.com дo 7 ноември 2023 година

За уплата во банка користете ги следните уплатници:

Deca Super Early Bird 23_24

Mladinci Super Early Bird 23_24

Vozrasni Super Early Bird 23_24

За повеќе информации:

📱072 86 88 80 или 📧earlybird@resortmavrovo.com