РЕЗЕРВИРАЈ СМЕСТУВАЊЕ

EARLY BIRD PROMO SKIPASS 23/24

✅ Купете сезонска карта по ⭐Early Bird 2023/2024!⭐ промотивна цена до 5 декември 2023 година.

Со секоја купена карта следува попуст од 10% кај Friends Of Mavrovo во Скопје и Маврово за времетраење на ски сезоната 2023/2024.

👉Детска сезонска ски карта за возраст од 6-13 години ⭐Early Bird - цена 11.500 денари, редовна цена – 14.000 денари.

Early Bird 23/24 deca

👉Младинска сезонска ски карта за возраст од 14-23 години ⭐Early Bird - цена 14.500 денари, редовна цена – 17.500 денари.

Early Bird 23/24 mladinci

👉Возрасни карта за возраст од 24-70+ години ⭐Early Bird - цена 17.500 денари, редовна цена – 21.000 денари Early Bird 23/24 vozrasni

🎫Купете на skipass.resortmavrovo.com дo 5 декември 2023 година

За уплата во банка користете ги следните уплатници:

Uplatnica Early Bird 23_24 deca

Uplatnica Early Bird 23_24 mladinci

Uplatnica Early Bird 23_24 vozrasni

За повеќе информации:

📱072 86 88 80 или 📧earlybird@resortmavrovo.com