РЕЗЕРВИРАЈ СМЕСТУВАЊЕ

Mavrovo Sound and Culture 23/24

123

Ресорт Маврово подготви низа концерти и културни случувања во престојната 23/24 Ски сезона.

Продолжуваме со атрактивни музички имиња и артисти кои повторно ќе ни приредат забава за сите возрасти и генерации.

1. 05.01.2024 ГЛУМЦИТЕ ПЕАТ 21:00

2. 06.01.2024 СВЕТОТ НА БИБИ 11:00

3. 13.01.2024 ДАЈТЕ МУЗИКА  17:00

4. 19.01.2024 ТИН КАМП/ ПАЈАК И ЛАРА  17:00

5. 10.02.2024 АЦО ПЕЈОВИЌ  21:00

6. 17.02.2024 КАЛИОПИ / ДЏ НИКОФОР 21:00/24:00

7. 24.02.2024 НАТАША БЕКВАЛАЦ 21:00

Ве очекуваме!!!