Turne në Mavrovo me biçikleta elektrike Haibike HardNine

Gati për aventura të reja? 🚲🏞

Fillojmë me turne një ditore në Mavrovo me biçikleta elektrike Haibike HardNine që zgjasin deri në 6 orë.

• Çmimi është 35 euro për person (biçikletë elektrike dhe helmetë)

• Nëse dëshironi një turne me guidë profesional çmimi është 60 euro për një turne të shkurtër ose 80 euro për një turne të gjatë.

• Kapaciteti është nga 4 në 9 çiklistë

 

Turneu 1 - Rreth liqenit t Mavrovës

Turneu 2 - Mavrovo - Leunovo - Cavkarnik - Carevec - Mavrovo
 

Rezervoni biçikletën tuaj në +389 42 489 002

ebikes Mavrovo

 

Turneu 1 - Rreth liqenit të Mavrovës

Kohëzgjatja e turneut: 4 - 5 orë në varësi të aktiviteteve

Gjatësia e turneut: 32 km.

Ngjitja totale D +: 640 m.

Pesha e turneut: e lehtë

Pajisjet e detyrueshme: rroba me shtresa + rroba rezervë, ujë 1.5l., Mbrojtje nga dielli (kapelë, krem mbrojtës), xhaketë / ushqim për 1 ditë, helmetë

Turi është për: Çiklistët fillestarë dhe të gjithë dashamirët e çiklizmit

Aktivitete të propozuara që mund të përfshihen në turne: piknik në Bojkov Kladenec / Leunovo; brifing rreth PK Mavrovë, gjeografia, kultura dhe tradita, historia, biodiversiteti


Turneu 2 - Mavrovo - Leunovo - Cavkarnik - Carevec - Mavrovo

Kohëzgjatja e turneut: 6+ orë në varësi të aktiviteteve

Gjatësia e turneut: 45 km.

Ngjitja totale D +: 800 m.

Pesha e turneut: e mesme, e mesme - e rëndë

Pajisjet e kërkuara: rroba me shtresa + rroba rezervë, ujë 1.5l., Mbrojtje nga dielli (kapelë, syze, krem mbrojtës), xhaketë, ushqim për 1 ditë, helmetë

Turneu është për: Çiklistë aktivë dhe atletë

Aktivitete të sugjeruara që mund të përfshihen në turne: piknik në Chavkarnik; brifinga me informacione rreth PK-së Mavrovë, gjeografia, kultura dhe tradita, historia, biodiversiteti; foto në shenjën Mavrovo; vizitë në stanin Smreka dhe provë të djathrave që prodhohen në atë rajon.