Shëtitje apo vrapim

<

Disa persona ecin apo vrapojnë, disa tjerë bëjnë jogging. Kurse është edhe një grupe njerëzish të cilët e duan vrapimin në mal.
Të gjitha këto të lartpërmendurat janë mënyra të bukura për stërvitje dhe një mënyrë tjetër për të arrit në thellësinë e bukurisë së Mavrovës. Me më shumë se 72.000 hektarë të natyrës së paprekur janë në dispozicionin tuaj vetëm nëse nuk ndaloni së lëvizur gjatë pushimit tuaj, si dhe mos harroni se vrapimi fillon aty ku rruga mbaron.

Peizazhi i këndshëm i Mavrovës ju pret juve!

Një këshillë nga ne,
Asnjëherë mos e nënvlerësoni prekjen romantike të rrezeve perënduese të diellit ndërsa ju po ecni rreth liqenit duke parë majën më të lartë në Maqedoni majën Korab i cili qëndron i drejtuar para jush.