Snow Park

<

Snow Park

Për snowboard-erët dhe skijuesit të interesuar në bërjen e triqeve/trukeve kemi sfida të shumta dhe vende për kërcim.
SnowPark-u ynë mirëpret të gjithë ata të cilët mund të gjejnë një dit për skijim në pistet tona që sfidojnë. Të gjithë ata skijues dhe snowboard-erë të cilët ende nuk kan pasur eksperiencë në bërjen e triqeve/trukeve, në SnowPark-un tonë mund të gjejnë kombinime të ndryshme të cilët do ti sfidojnë dhe do të kenë eksperiencë të paharruar.

 
Të dhënat teknike të snow park:

-    8 sfida (4 – nivel mesatar, 4 - nivel fillestar)
-    3 kickers (3, 5, 7 metra) 


Lokacioni i snow parkut është afër pistës së fillestarëve, afër stanit “Trifkova Koliba”. Poashtu keni pamje të mrekullueshme mbi liqenin nga parku, andaj bëni gati kamerat e juaja dhe gdhendini aftësitë, sfidat ju presin. Shpërndani foto dhe video me ne, përdorni hashtagun #snowparkmavrovo. 

Për më shumë informata, lirime për grupe, na shënoni mail në snowpark@skimavrovo.com.