Orari i punës i teleferikut per sezonin veror

Жичара Маврово

Avanturista dhe dashamirë të bukurive natyrore të Mavrovës, ju informojmë që teleferiku në Resort Mavrovo fillon me punë.

Kënaquni në diellin veror, ajrin e pastër malor dhe pamjet unikate të bukurive natyrore të Mavrovës.


E shtunë - E dielë: 10:00 - 18:00
Teleferiku do të punon çdo orë
Ngjitja e fundit - 17:00
Zbritja e fundit - 18:00

Çmimorja e teleferikut

Pa pagesë për fëmijë deri 6 vjeç - 0 den.
Për fëmijë 7 - 13 vjeç. - 200 den.
Për të rritur 14+ - 250 den.
Bilet sezonal për sezonin e verës - 4000 den.
Pa pagesë për të moshuar (për meshkuj 64, femra 62) - 0 den.

Biletat blehen në biletarinë e teleferikut me një ulëse.