РЕЗЕРВИРАЈ СМЕСТУВАЊЕ

Жичарницата со летно работно време

Жичара Маврово

 

Авантуристи и уживачи на природните убавини на Маврово, Ви најавуваме дека жичарницата Едносед на Ресорт Маврово започнува со работа на 2 јули, 2022 (сабота).
 
Препуштете се на летното сонце, свежиот планински воздух и уникатниот поглед на природните убавини на Маврово.

Понеделник - петок: 10:00 - 16:00 часот
Жичарницата ќе работи на секој час.

Последно возење од доле нагоре - 15:00
Последно возење од горе надолу - 16:00

Сабота - недела։ 10:00 - 18:00 часот
Жичарницата ќе работи на секој час.

Последно возење од доле нагоре - 17:00
Последно возење од горе надолу - 18:00

Ценоник за жичарница

Бесплатен за деца до 6 год. - 0 ден.
За деца од 7 - 13 год. - 200 ден.
За возрасни лица 14+ - 250 ден.
Сезонска летна карта - 4000 ден.
Бесплатен за возрасни (за мажи над 64, жени над 62 год.) - 0 ден. 

Картите се купуваат од билетарата на Едносед жичарница.